HTML

szólásszabadság-szobor

Egy nemlétező köztéri szoborról és a hozzá kapcsolódó eszmékről, érzelmekről fogunk diskurálni, s talán meg is valósítjuk egyszer.

friss topikok

  • buldózer: Itt biztosan lehetne találni vállalkozó szellemű "szobor építőket": feltegla.blogter.hu/?post_id... (2008.06.09. 21:01) egy lehetséges határidőről

linkblog

megbeszélni

2008.07.30. 10:00 feketea

Elég, ha a márvány burkolat adja a szónokok méltóságát?

Mert a jelek szerint ősztől egy márványplaccon, ám félreeső helyen, gyalogos forgalomtól távol, két hangos autóút kereszteződésében szabad majd az arrajáró ismeretlenekhez szólniuk a nyilvánosságot igénylőknek, egy olyan téren, ami csak állva hallgatásra ösztönöz, egy központi szónokra fókuszál.

Ha nem elég, ütköztessük érveinket augusztus 8-án (olimpia miatt lehet, hogy 7-én!) este 6-tól, s kerítsünk egy jobb megoldást. Az Amnesty Magyarország biztosan eljön, ők a politikamentes, civil megvalósítást támogatják.

Szeretettel várok mindenkit, aki szívén viseli a szólásszabadság ügyét!

Kérem, mihamarabb jelezzék részvételi szándékukat, hogy kitalálhassam és megírhassam a helyét e beszélgetésnek.

Észrevételeiket, tanácsaikat örömmel fogadom továbbra is.

Üdvözlettel:

Fekete Angelika

szolasszabadsag@gmail.com

Szólj hozzá!

Címkék: jövő magyar közélet kultúra szólásszabadság összefogás szónokok hordója

A bejegyzés trackback címe:

https://szolasszabadsag.blog.hu/api/trackback/id/tr14591776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása