HTML

szólásszabadság-szobor

Egy nemlétező köztéri szoborról és a hozzá kapcsolódó eszmékről, érzelmekről fogunk diskurálni, s talán meg is valósítjuk egyszer.

friss topikok

  • buldózer: Itt biztosan lehetne találni vállalkozó szellemű "szobor építőket": feltegla.blogter.hu/?post_id... (2008.06.09. 21:01) egy lehetséges határidőről

linkblog

várt haszon

2008.06.18. 08:30 feketea

Azért vagyok elszánt ez ügyben, mert hosszú távon látom fontosnak a cselekvést.
Szeretnék olyan gyerekeket felnőni látni, akik képesek helyén kezelni a hallottakat/olvasottakat, s nem azonnal sértésnek veszik a nem tetsző mondatokat. Szeretném, hogy a békés együttélésért szavakkal tudjanak tenni. Szeretném, ha felismernék a csúsztatásokat és valóban, értően odafigyeljenek egymás mondanivalójára. Rhétor versenyeket a szólásszabadság-szoborhoz!. A vélemények ismételgetése helyett érveket a hétköznapokba!

Bátoríthat embereket egy ilyen hely léte az országban, hogy régi sebeket kibeszéljenek magukból, s könnyebb szívvel távozhassanak. S sebek akadnak bőven, ideje elkezdeni a beszélgetést!

Megemlékezhetünk a világ s az ország ismert és ismeretlen hőseiről, akik a tiltott szavakat kimondva vagy csak kimondani akarva vesztették életüket.

S lehet ez a sírkő erőt adó hely a hazájukban elnyomott szenvedőknek, kik talán itt járva el mernék mondani bánatukat.

Szólj hozzá!

Címkék: jövő magyar közélet kultúra szobor várt haszon

A bejegyzés trackback címe:

https://szolasszabadsag.blog.hu/api/trackback/id/tr13526132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása