HTML

szólásszabadság-szobor

Egy nemlétező köztéri szoborról és a hozzá kapcsolódó eszmékről, érzelmekről fogunk diskurálni, s talán meg is valósítjuk egyszer.

friss topikok

  • buldózer: Itt biztosan lehetne találni vállalkozó szellemű "szobor építőket": feltegla.blogter.hu/?post_id... (2008.06.09. 21:01) egy lehetséges határidőről

linkblog

hova?

2008.06.17. 20:59 feketea

Most látom, hogy a helyszínről még egy sort se írtam, pedig kardinális pont.

Először a Kossuth térre gondoltam. A nyertes rendezési terven is szabadon maradt az általam kinézett négyzet e vitapontra a Parlament déli sarkánál a fűben, s emlékezetemben az a villamosmegálló közelében volt, ám megcsalt eszem, s igazándiból egy eldugott kis zugban lehetne szónokolni.

Második nekifutásra a Szabadság térre gondoltam, a két játszótér közé középre, szembe a Szovjetekkel, a Tőzsdepalotával,a Nemzeti Bankkal és az Amerikai követséggel. S a tér neve is csábítóan hangzik egy ilyen emlékmű helyén morfondírozáskor.

Végül a demokratikus utat választottam, szóval kedves honfitársim, ti hova tennétek a szólásszabadság-szobrot?

Szólj hozzá!

Címkék: közélet kultúra magyarország hely nemzetközi

A bejegyzés trackback címe:

https://szolasszabadsag.blog.hu/api/trackback/id/tr25526085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása